Februari 2016

Eén van mijn passies is reizen!

Tijdens mijn reis door Indonesië onderging ik een massage op het strand. Deze massage was zo heerlijk ontspannend, dat ik het Indonesische vrouwtje vroeg mij dagelijks te komen masseren. Haar massages gaven me een ultiem gevoel van geluk en vrijheid! Bij de tweede keer werd ik mij ineens bewust, dat het niet alleen de massage op zich was maar dat deze mevrouw zo’n intentie van liefde in haar massages legde, dat ze dit gevoel onbewust aan mij doorgaf.

Indonesie 2012 (Java, Bali en Gili Air) 1778

Na terugkomst van mijn reis werd ik op een ochtend wakker en dacht, deze ervaring gun ik andere mensen ook!

Ik ben begonnen met cursussen voor Wellnessmassages aan de Wellness Academie.
Omdat ik zelf vrij spiritueel ben ingesteld zocht ik verdieping in mijn massages en deze heb ik gevonden bij twee fantastische mensen uit het mooie Heist-op-den-Berg in België. Zo heb ik mijn massages met Energetische massages kunnen aanvullen.

Nog steeds volg ik diverse cursussen om mij verder te blijven ontwikkelen.
Als je werk voelt als je hobby dan mag je jezelf GELUKKIG prijzen.

Sinds een jaar is er ’n nieuwe “passie” in mijn leven gekomen.

Mijn echtgenoot Alec Brett van Dobben. Wij hebben elkaar (februari 2015) ontmoet via een datingsite. Hij wilde zich net uitschrijven … ik schreef mij net in. We werden aan elkaar gematched! De droom die ik had kwam uit, een levenspartner vinden, die mij kan aanvoelen en aanvullen op spiritueel vlak.

De cursussen die ik bij mijn Belgische docenten volgde raakten mij op vele manieren. Wat mij ook raakte was hun samenwerking, je passie delen met betrekking tot je “werk”. Ik dacht dat zou ik ook graag willen…

Mijn tweede wens kwam uit (deze was wel zeer specifiek), een levenspartner vinden waar ik misschien wel samen een praktijk mee kon gaan starten, die net zoals ik gedreven is en zich bezighoudt met ontspanning / heling van het menselijk lichaam. (Alec is body-stress-release practioner).

Nog geen jaar later (2016) zijn onze praktijken samengevoegd tot PRAKTIJK GELUKKIG in ons nieuwe huis in het dorpje Borgharen (Maastricht).

TOEVAL? Neen, daar geloven Alec en ik niet in. Het gaat om een positieve focus, weten wat je nu echt wilt, hoe je het hebben wilt en dit bewust uitzenden. Het klinkt eenvoudig… maar is het zeker niet altijd! Ook wij hebben lief en leed meegemaakt in ons leven om op het punt aan te komen waar je nu wil zijn en wat je nu hebt! Ook wij leven wel eens in angst en ervaren stress. Elke dag opnieuw moet je weer in jezelf geloven en vertrouwen om mooie nieuwe dingen en kansen te kunnen creëren.

In 2017 mocht er bij zich ons nog een wonder voordoen. Een derde wens! Op een wel heel bijzondere manier kondigde ons kindje zichzelf aan! Onze lieve zoon Kobe van Dobben werd geboren januari 2018 en ik werd moeder op 43-jarige leeftijd. Ik zei mijn baan na 15 jaar op in het onderwijs koos voor mijn zoontje en maakte de keuze om alleen nog maar lichaamswerk te doen… daar waar ik PASSIE voel!

Luister naar je lichaam, luister naar je innerlijke stem! Je kunt zoveel horen en voelen wat je nog niet kunt zien! Mensen zeggen wel eens massage is een luxe… NEE, een massage, een liefdevolle intuïtieve aanraking is een basisbehoefte van ieder mens! Pas als je helemaal lekker in je lijf zit kan de energie gaan stromen en deze heb je nodig om elke dag opnieuw te kiezen hoe jij je leven wil leiden en op welke manier je van dit leven wil genieten! Jij staat aan het roer van jouw schip!

Juni 2019

Door een hele grote persoonlijke ontwikkeling al vanaf mijn 9e levensjaar (door de dood van mijn jonge moeder destijds 29 jaar) hield ik mij bezig met levensvragen…zo ging ik na mijn 18e levensjaar van de ene therapeut naar de andere op zoek naar antwoorden… toen nog niet wetende dat deze ervaringen in combinatie met mijn opleidingen/cursussen mij zou leiden naar mijn hedendaagse baan.

Ik vind het een waardevol geschenk om mensen de ervaring te laten beleven wat het nu echt betekent voor hen als je in totale ontspanning komt. Een heldere geest krijgt! Waardoor je weer makkelijker grip krijgt op je leven.

Ik ben ontzettend intuïtief ingesteld. Ik voel mensen goed aan, kan me vrij gemakkelijk op hen afstemmen en invoelen en door een gesprek aan te gaan kom ik er vrij snel achter wat er in hun hoofd/geest speelt.

Er zijn ook bijzondere momenten zoals dat ik tijdens de massage bepaalde informatie doorkrijg wat ik dan weer kan/mag delen met mijn cliënt. Ik ben heel dankbaar enthousiast als mensen de informatie kunnen plaatsen.

Doordat ik steeds vaker informatie begon te ontvangen via massages tijdens een behandeling heb ik er voor gekozen om intuïtieve readings en kaartleggingen te geven los van de massages!

THUISKOMEN beschrijft het gevoel van de mensen die een massage bij mij ondergaan. Ze voelen zich veilig en geborgen! Ik masseer vanuit mijn hart! Dat kun je voelen…. Ik geloof in een zachte aanpak van het lichaam van de mens!

POSITIEF VERRAST! Inzichten, bevestigingen en puzzelstukjes die op hun plek vallen bij een reading en/ of een kaartlegging.